This page has moved to a new address.

NewsFlash: Woonbeurs 2011

Very Berry Mint: NewsFlash: Woonbeurs 2011

donderdag 28 juli 2011

NewsFlash: Woonbeurs 2011

Van zaterdag 24 september tot zondag 2 oktober 2011 vindt de jaarlijkse woonbeurs plaats in de Amsterdam Rai. Dus ben je op zoek naar inspiratie? Wil je je badkamer verbouwen? Of ben je op zoek naar een mooie vloer? Je kunt voor alles terecht op de woonbeurs 2011.

Op de woonbeurs presenteren ruim 300 deelnemers uit binnen- en buitenland hun nieuwste collecties. Alle woonstijlen zullen vertegenwoordigd zijn, van landelijk tot design! Ook vind je hier de nieuwste accessoires en trends op het gebied van wonen.

Dit jaar is er een hal vol met exclusief top design, oftewel de Top Design Zone. Hier vindt je aanbieders van top design zoals Leolux, Loewe en Gispen. Ook de woonbladen zoals de VT wonen, Ariadne at Home en 101 Woonideeen zijn vertegenwoordigd op de beurs.

Maar waar ik natuurlijk erg benieuwd naar ben zijn de primeurs! Op de woonbeurs worden nieuwe designers en merken geintroduceerd. Ik ben met name nieuwsgierig naar Spoinq! Een nieuw meubelmerk dat zichzelf omschrijft als eigenwijs, persoonlijk en stijlvol.

Kaarten zijn te koop voor €18,50. Maar let op, als je er op tijd bij bent krijg je €2,50 korting!Deze aanbieding geldt tot 18 september, dus wees er snel bij. Kaarten zijn te bestellen via www.woonbeurs.nl.

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage