This page has moved to a new address.

Shop4Design: Loods5

Very Berry Mint: Shop4Design: Loods5

vrijdag 5 augustus 2011

Shop4Design: Loods5

Eén van mijn favoriete woonwinkels is Loods5. Toen ik nog in Groningen woonde wilde ik altijd graag heen, maar dat ging niet zo makkelijk i.v.m. de reisafstand. Nu ik in Haarlem woon is dat gelukkig niet meer aan de orde en breng ik een aantal keer per jaar een bezoekje aan Loods 5.

Het concept van Loods5 is bijzonder. De winkel is daadwerkelijk in een Loods gevestigd, vandaar dus de naam ;-) De winkel is ontzettend groot en je kijkt er je ogen uit. Ze hebben de winkel opgedeeld in verschillende zones, waaronder een designzone of een zone met alleen maar accessoires. Je bent hier gerust een paar uur zoet.

Het assortiment wisselt regelmatig. Alles wat in de winkel staat kun (moet) je direct meenemen. Er is geen voorraad beschikbaar. Je waant je telkens weer in een andere omgeving, dan sta je weer tussen de strakke designmeubelen en even verder wordt je omringd door steigerhouten meubelen.
Het is de ideale winkel om inspiratie op te doen, lekker een middagje te struinen of om net even dat leuke item te vinden!
Loods 5 heeft 2 vestigingen, één in Zaandam en één in Sliedrecht. Ze zijn elke dag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Check voor meer informatie http://www.loods5.nl/

Ga jij eens een kijkje nemen bij Loods5?

Labels: ,

3 reacties:

Op 5 augustus 2011 om 16:44 , Anonymous Uit Pauline's keuken zei...

Leuk, Loods 5 is cool!

Heb je al geliked op bloglovin en FB!

Xx

 
Op 5 augustus 2011 om 16:45 , Anonymous LooksLikeDesign zei...

Thanks! Ik heb nu ook de nieuwe icoontjes geplaatst! :-) XXX

 
Op 29 oktober 2011 om 10:16 , Anonymous Anonymous zei...

Wauw, wat heb ik gisteren een inspiratie opgedaan. Meest fantastische winkel ever. Was er nog nooit geweest, maar ik ben fan!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage