This page has moved to a new address.

Travel Diary Thailand - Part II - Kanchanaburi en Ayutthaya

Very Berry Mint: Travel Diary Thailand - Part II - Kanchanaburi en Ayutthaya

dinsdag 18 december 2012

Travel Diary Thailand - Part II - Kanchanaburi en Ayutthaya

Vorige week plaatste ik deel 1 van mijn travel diary. Dit ging over de dagen in Bangkok. Na Bangkok vervolgden we onze reis naar Kanchanaburi. Dit was een drie daagse trip (2 nachten) en bestond onder andere uit een bezoek aan de River Kwai Bridge en de Erawan watervallen. Weer totaal anders dan het hectische Bangkok. We verbleven in het Thai Garden Inn hotel. Superschattige kleine blokhutjes op palen en midden in de natuur. Kijk snel mee naar de foto's!


 Vanuit Bangkok pakten we de trein naar Kanchanaburi. De rit duurde ongeveer 3 uur, en was niet echt comfortabel. Op een gegeven moment zaten we als enige Hollanders in een coupe vol met monniken. Was echt een mooi gezicht!
 
 

Eenmaal aangekomen in Kanchanaburi gingen we op de fiets naar de River Kwai bridge. Deze brug is gebouwd tijdens de 2e Wereldoorlog en vele soldaten zijn omgekomen tijdens de bouw.
 


 Dag 2 stond in het teken van de Erawan watervallen. Onderweg maakten we een tussenstop bij de Hellfire Pass. Dit is een memorial voor de omgekomen soldaten in de tweede wereldoorlog.
 
 
 Dit bord zegt genoeg!
 
 De Erawan watervallen is zeker een mustsee als je naar Thailand gaat. Het is echt prachtig om te zien. De waterval bestaat uit 7 treden. Het is een hele klim, maar zeker de moeite waard. En ondertussen kun je lekker afkoelen door een duik te nemen.
 


 
 Dit vond ik zo gaaf! Apen in de natuur. Ze waren niet gevaarlijk haha..
 

 De derde dag gingen we naar de oude hoofdstad Ayutthaya. Hier zijn we niet te lang gebleven, want s'middags vertrokken we al met de nachttrein naar Chiang Mai.
  
Dit was voor nu deel II van mijn travel diary. Ik ga nog twee delen plaatsen, 1 over Chiang Mai en 1 over de eilanden. Wil je nog meer weten over Thailand? Laat een reactie achter!
Labels: , ,

3 reacties:

Op 9 maart 2013 om 12:45 , Anonymous Anoniem zei...

I like looking through a post that can make people think.

Also, thank you for allowing for me to comment!

My page; "polyurethane"
Also see my site: 79131

 
Op 10 mei 2013 om 03:51 , Anonymous Anoniem zei...

I notiсed yοur blog while lookіng аrоunԁ
on httρ://ѵeгybеrгymint.
blogsρot.com/. Dο уou have any sort оf infοrmation
on thе waу to get indexed in httρ:
//verybеrrymint.blogsροt.cоm/?

I've been concentrating on it for a while but they still won't acceρt me.

Cheerѕ

My web site ... sapwood

 
Op 15 juni 2013 om 01:37 , Anonymous Anoniem zei...

Stunning house will more expensive implies must keep the number of in
my mind properly the second deciding on each of them.
To acquire chicken wings, it's advisable to get the establishment some promote identify therefore , they are inundated through a super structure about how is generally an otherwise busy night in their eyes. It helps you may back style the temperature for every and every foods your needs arrange. If you use an actual dutch oven cooking, much of your dependability normally supervise genital herpes virus treatments roast.

my website - toaster oven reviews

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage