This page has moved to a new address.

Izi-Fes kelimboots

Very Berry Mint: Izi-Fes kelimboots

vrijdag 14 december 2012

Izi-Fes kelimboots

Nu het weer winter is in Nederland en het weer koude tenen tijd is, kun je de winterlaarzen weer uit de kast trekken. Ik heb zelf niet echt winterlaarzen op dit moment, dus ik heb helaas vaak koude voetjes. Ik ben absoluut geen fan van Uggs. Prima dat anderen deze schoenen dragen, maar ik zou ze zelf nooit kopen. Maar gelukkig is er meer dan alleen Uggs, namelijk Izi-Fes!


Izi-Fes zijn kleurige bontgevoerde kelimlaarzen. De boots zijn gemaakt van leer en originele Marokkaanse tapijten. Ze zijn gevoerd met zacht schapenbont en dat houdt je voeten heerlijk warm. Er zijn veel verschillende varianten, met verschillende kleuren leer of suede en met allerlei soorten kelimprints. De laarzen zijn inmiddels ook in BN'er land populair, Kim Feenstra, Hannah Verboom en Lauren Verster hebben de Izi-Fes laarzen al aan hun voeten.


De collectie van Izi-Fes bestaat uit een heren, dames- en kinderlijn. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie uitgebracht. De laarzen zijn te koop vanaf €194.95. Voor kids vanaf €99.95. Niet echt budgetproof helaas, maar je krijgt er wel iets moois voor terug! En op dit moment heeft Izi-Fes een winteroutlet in haar flagstore in Rotterdam. De gehele maand december biedt Izi-Fes maar liefst 40% korting op geselecteerde items. Normaal gesproken is de winkel alleen open voor bezoek op afspraak, maar speciaal voor de winter outlet is de Izi-Fes flagstore de gehele maand december elke dag geopend van 13:00 uur tot 16:00 uur. Als extraatje voor de echte fans biedt Izi-Fes alle klanten die in de flagstore ter plaatse een online bestelling van de nieuwe collectie doen 20% korting gedurende de maand december.


De flagstore bevindt zich aan de Weena 103 in Rotterdam. Andere verkooppunten van de Izi-fes boots zijn o.a. Lemon & Lime in Alkmaar, Our Little Warehouse in Amsterdam, B's Couture in Gronsel, Schoenmode 4 you in Halsteren en J-K Design in Nijmegen. Voor meer informatie, check www.izifes.com

Ik ben fan! Wat vindt jij van de Izi-Fes boots?

Labels: , ,

2 reacties:

Op 21 december 2012 om 03:45 , Anonymous Warme Stiefel zei...

Great Post!!!

 
Op 23 augustus 2014 om 11:59 , Blogger Celine Van Duivendijk zei...

waar kun je de laarsjes kopen?

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage