This page has moved to a new address.

Primark herfst/winter collectie 2012

Very Berry Mint: Primark herfst/winter collectie 2012

donderdag 27 september 2012

Primark herfst/winter collectie 2012


Ik hou van de Primark. Vooral de accessoires vind ik super! Armbanden, shawls, sokken, kettingen, noem maar op. Ze hebben vaak ook leuke kleding volgens de laatste trends. Zo ook de nieuwe herfst- en wintercollectie van 2012. Primark introduceert vijf verschillende lijnen die geinspireerd zijn op de catwalktrends voor komend najaar. In de collecties zijn kleurrijke stoffen, verschillende texturen en silhouetten uit de jaren 50, 60 en 70 belangrijke elementen. Ik laat jullie het lookbook zien van deze herfst en winter. Enjoy!
 
De vijf verschillende lijnen heten Mono Mod, Daydream Believer, Peotic Pales, Oxford League en Miss Manors. Elke lijn heeft zijn eigen kenmerken. De Mono Mod collectie bestaat uit strakke silhouetten en grafische prints. Zwart en wit vormen de basis, gecombineerd met felle kleuren zoals rood, kobaltblauw en lime.


 

De Daydream Believer collectie heeft een meisjesachtige jaren 60 vintage look met veel kleuren, felle bloemenprint, kraagjes in contrasterende kleuren en breisels.

 
Poetic Pales is een romantische lijn waarin pastelkleuren en zachte stoffen centraal staan. Kant, bloemenprints, oversized gebreide truien en vesten met zilver- en goudkleurige garen en pastel bikerjasjes krijgen een moderne look door pailletten en metallic accenten.
 
De Oxford League collectie wordt gekenmerkt door herfstkleuren als wijnrood, marineblauw, zeegroen en oker. Met deze collectie kun je een echte 'back to school' look creeren dankzij de blazers, geruite blouses met gekleurde kragen en gebreide vesten met eigenzinnige prints.
 

De kokerrok, peplum jurk en het bikerjasje zijn key items uit de Miss Manors collectie waarin het zandloperfiguur leidend is. In deze stijl met diepe herfstkleuren als oker, dennengroen, paars en roodbruin, mag de luipaard en donkere bloemenprint zeker niet ontbreken.

 
 
 
 
 
Sommige items zijn nu al in de winkels te vinden. De rest zal in de loop van september/oktober in de winkels komen. Wat vindt jij van de herfst- wintercollectie van de Primark?

Labels: , , , , , , ,

1 reacties:

Op 20 december 2012 om 19:49 , Anonymous Stacey zei...

er zit wel een paar leuke items tussen :)

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage