This page has moved to a new address.

To do tip: Roze Zaterdag

Very Berry Mint: To do tip: Roze Zaterdag

dinsdag 3 juli 2012

To do tip: Roze Zaterdag

Haarlem is de Roze Stad 2012. Het hele jaar door zijn er activiteiten met als thema 'Vier de Verschillen'. We kennen natuurlijk allemaal de Gay Pride in Amsterdam. Ik vind het erg leuk dat Haarlem hier nu ook aandacht aan besteed.
Het hoogtepunt is op zaterdag 7 juli. Dan is het Roze Zaterdag. De hele dag zijn er tal van activiteiten en feesten. Super leuk om deze zaterdag door te brengen in het mooie Haarlem. Wat staat er zoal op het programma?

Grote Markt
Het hoofdpodium staat op de Grote Markt. Brigitte Kaandorp presenteert hier de act's aan elkaar. Onder andere Dolly Bellefleur, de Pink8-band en Shary An treden hier op. Na 18.00 uur barst het feest pas echt los. Dj's als Erick-E, Isis en Jerry Black zullen dan los gaan op hun draaitafels.

Botermarkt
Iets verder het centrum in vind je de Botermarkt. Hier zullen vanaf 18.00 uur diverse optredens plaats vinden. Van de Dudettes tot Good Meat en van The Handsome Poets tot Who vs Who. Er is voor ieder wat wils.

Parade
Net als de Gaypride is er ook op de Roze Zaterdag een Parade. De parade start om 13.00 uur vanuit het Kenaupark en zal via een route van 3 kilometer eindigen op de Grote Markt. Klik hier voor de exacte route.

Pink District
De leuke winkelstraatjes de Anegang, de Kleine Houtstraat en de Schagchelstraat staan ook in het teken van de Roze Zaterdag. Er zullen Dj's optreden en surprise acts vertoond worden.

Maar dit is nog niet alles. Om 11 uur s'ochtends wordt er een religieuze viering gehouden in de St. Bavo kerk, er is een infomarkt in de Koningstraat en in het Kenaupark en er worden allerlei feesten gehouden die tot in de late uurtjes doorgaan. Onder andere in de Philharmonie en in het Patronaat.

Kijk hier voor exacte tijden, locaties, routebeschrijvingen en meer.
Ik ga zeker de Roze Zaterdag even bezoeken en natuurlijk helemaal in style met een roze outfit!

Ga jij ook een kijkje nemen?

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage